Laimėkite 2 kvietimus į grupės Ewert and The Two Dragons koncertą!

Nuotr. Grupės archyvo

Nuotr. Grupės archyvo

Gegužės 7 dieną Vilniuje įsikūrusiame menų fabrike „Loftas” turėtų būti šilta. Čia savo išskirtinį pasirodymą surengs bene populiariausia Baltijos šalių grupė – estai „Ewert and The Two Dragons„. Sostinėje jie pristatys savo naujausią (dar vasario mėnesį išleistą) studijinį albumą „Circles”. Šiaurės baltų ketvertas savo naująjį įrašą pristatė Šiaurės Amerikos, Skandinavijos, ir Vakarų Europos muzikos mylėtojams. Pirmasis gegužės ketvirtadienis bus puiki proga su nauju „Ewert and The Two Dragons” albumu susipažinti ir mūsų šalies melomanams.

Į koncertą, kurio pagrindines vakaro žvaigždes apšildys šiauliečiai „Colours Of Bubbles„, sparčiai tirpstančius bilietus galite įsigyti Bilietų pasaulio kasose. Na, o tiems, kurie nori išbandyti sėkmės ir laimės faktorių, manoMUZIKA turi pasiūlymą. Mūsų redakcijos prizų lentynoje atsirado du bilietai į šauniųjų estų koncertą, kuriuos norėtume padovanoti savo skaitytojams. Užduotis – paprasta kaip niekada. Tereikia pasakyti, kodėl kvietimus į „Ewert and The Two Dragons” koncertą turėtume atiduoti BŪTENT JUMS.

Savo mintis ir argumentus, kodėl jums turėtų atitekti kvietimai, rašykite komentaruose straipsnio apačioje arba prie šio straipsnio mūsų paskyroje facebooke. Kam atiteks du kvietimai į kitą savaitę vyksiantį renginį paaiškės jau šį penktadienį. Su laimėtojais susisieksime asmeniškai, todėl nepamirškite įrašyti savo elektroninio pašto adreso.

Sėkmės žaidime!

„Ewert and The Two Dragons“ yra Europoje pripažinta ir melomanų mėgiama alternatyvaus post­brit­pop  grupė. Jų albumas „Good Man Down” tapo vienu perkamausiu visų laikų įrašu Estjoje ir leido grupei susišluoti gausybę apdovanojimų. Kolektyvas laimėjo „Tallinn Music Week“ ir „Skype“ teikiamą „Go Change the World” statulėlę, penkis prestižinius Estijos muzikos apdovanojimus 2012 m. ir prestižinį „European Border Breakers“ prizą festivalyje „Eurosonic“. Jų daina „Good Man Down” 2011 metais Estijos radijo stotyje „Raadio 2“ buvo pripažinta metų hitu.
Albumo „Circles” turas vasarį prasidėjo Filadelfijoje. Tris savaites praleidę užatlantėje , grupė jį pratęsė gimtajame Taline, kur „Nordea Concert Hall“ salėje buvo parduoti visi bilietai.
Prieš atvykdami į Vilnių muzikantai surengė koncertus Danijoje, Švedijoje, Prancūzijoje, Belgijoje, Nyderlanduose, Vokietijoje, Šveicarijoje, Austrijoje, Jungtinėje Karalystėje.

28 Komentarai apie “Laimėkite 2 kvietimus į grupės Ewert and The Two Dragons koncertą!

  1. Judita says:

    Jų koncerte buvau jau 4 kartus, eisiu dar, bet už kvietimus galėčiau pasiimti +2 draugus, kurie šių puikių estų dar negirdėjo gyvai!

  2. Rūta says:

    Todėl, kad pagaliau galėčiau dainuoti jų dainas ne spoksodama į kompiuterio ekraną, bet žiūrėdama į juos gyvai! 🙂

  3. Monika says:

    Nes aš dar niekad nebuvau jų koncerte, o labai labai labai noriu!

  4. Ieva says:

    !Ewert and The Two Dragons koncertas būtų geriausia, kas gali nutikt žmogui, rašančiam magistrinį! Pavasario kančias pakeistų muzika. . .

  5. Austė says:

    nes praeitą kartą tai davėt!

  6. Monika says:

    Nes as noriu tikrai labiau uz visus cia pakomentavusius!!! 😀

  7. Irmina says:

    Nes būtų puiki proga paskutinį kartą prasiblaškyti nuo mokslų, o po to dviems mėnesiams užsidaryti knygų karalystėje.

  8. Viktorija says:

    Išties būtų šaunu gauti bilietus į Ewert and The Two dragons koncertą, kadangi tai būtų nuostabi proga pasiklausyti gyvos muzikos ir išties talentingų atlikėjų, bei atsiplėšti nuo kasdienybės. O kas labiausiai džiugina, tai kad laimėjus bilietus į koncertą galėsiu pasiimti draugą, kuris kartu galės puikiai praleisti laiką 🙂

  9. Dalia says:

    ma igatsen neid väga…..

  10. Akvilė says:

    Nes studentas be pinigų, o į gerus koncertus nueiti nori!!!!

  11. Rūta says:

    Seniai svajojau juos išgirsti gyvai. Nenoriu praleisti tokios galimybės!

  12. gen says:

    Nes laaaaaabai noriu, nebuvo geresnio ir jaukesnio koncerto nei praeitas estų lofte: tyra muzika, kilimas ir tosss lemputės. Ir dar apšildanti grupė, ach pati geriausia Lietuvoje… smagu būtų praleist vakarą geriausių baltijos šalių grupių koncerte

  13. Giedrė says:

    Pirmą kartą Lofte pamatyti juos praleidau šansą, nebegaliu leisti tam nutikti, aš privalau juos paamtyti gyvai, nes jie kažkas tokio.

  14. Rugilė says:

    Klausau Ewertų jau tris metus, tai išties viena mėgiamiausių mano grupių. Prieš puse metų pradėjau domėtis ir visa Estijos bei Latvijos muzika, atradau labai daug nuostabių grupių, priverčiau kai kurias pamėgti ir savo draugus, o viso to nebūtų buvę jei ne ši šauni drakoniukų grupė. Tik jiems turiu dėkoti už visą gėrį, kurį pavyko atrasti praplėtus akiratį.
    O nepamirkime ir Colours of Bubbles – tikrai viena geresnių jaunųjų lietuviškų grupių ir prisiminus pirmuosius jų koncertus, į kuriuos turėjau laimės nueiti, jie tikrai suaugo ir pasiekė aukštą lygį.

  15. Erika says:

    Nes Ewertai yra tiesiog.. wait for it.. nuostabūs! Be to apšildanti grupė puikiai parinkta. Nusimato geras vakaras

  16. Karolina says:

    Kvietimus į „Ewert and The Two Dragons“ koncertą turėtume atiduoti BŪTENT MAN, nes aš ir mano draugė Tina esame „pakvaišę žmonės, pakvaišę gyventi, pakvaišę kalbėti, pakvaišę būti išgelbėti, trokštą visko vienu metu, tokie, kurie niekad nežiovauja ir nešneka banalybių, bet dega, dega, dega kaip pasakiški geltoni fejerverkai, sproginėjantys it žvaigždės, o jų vidury matai: mėlyna šviesa plinta ir sprogsta ir viskas lekia B-Ž-Ž-Ž!“

  17. Gabija says:

    Nes gyvai girdėjau tik vienos dainos pabaigą, o jos ir užteko, kad įsimylėčiau

  18. Justina says:

    Nes… (galvoje skamba tik argumentai kremtamam rašto darbui) nes kišenėse švilpiant studentiškam vėjui jau praleidau nemažai gerų koncertų, o šito labai noriu nepraleisti! Vasarą tranzavau į Estiją ausinuke grojant šiai grupei, taigi tai būtų proga ne tik paklausyti geros muzikos, bet ir nors vienam vakarui susigrąžinti tą pašėlusią vasarą 🙂

  19. Aivaras says:

    Na as jau nezinau kelinta karta klausau visu sios grupes dainu iseiles todel manu kad butu dieviska isgirsti juos gyvai.

  20. Mindaugas says:

    Norėčiau, nes dar nebuvęs gyvame jų pasirodyme, būtų labai šaunus ir linksmas vakaras!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *