Po 10 metų pertraukos – naujas New Order albumas

Grupė New Order

Grupė New Order

Anglijos roko ir elektroninės muzikos scena turi rimtą priežastį džiaugtis: po 10 metų pertraukos su nauju albumu sugrįžta britų pasididžiavimas – grupė „New Order„.  Dešimtąjį įrašą, kuris vadinsis „Music Complete”, sudarys 11 kūrinių. Plokštelė muzikos parduotuves pasieks jau rugsėjo mėnesį.

Paskutinis oficialus studijinis „New Order” diskas „Waiting For The Sirens’ Call” buvo išleistas 2005 metais. Po 8 metų pasirodžiusi plokštelė  „Lost Sirens” tebuvo savotiškas priminimas apie grupę, mat kūriniai atsidūrę albume buvo labiau eksperimentiniai, įrašyti albumo „Waiting For The Sirens’ Call” įrašų metu.

Beje, naujasis grupės diskas „Music Complete” bus pirmasis, kuriame gerbėjai neberas pastovaus „New Order” bosisto Peterio Hooko.

„Albumas „Music Complete” grąžina „New Order” į gyvenimą. Jeigu anksčiau savo kūryboje turėdavome tai daugiau elektronikos, tai daugiau gitarų, šiame albume viskas yra labai subalansuota. Beje, šis įrašas žymi ir mūsų narės Gillian Gilbert sugrįžimą, kuri nuo grupės reikalų buvo nutolusi daugiau kaip 14 metų”, – sakoma grupės pranešime.

manoMUZIKA primena, kad Mančesterio scenai priskiriamas kolektyvas „New Order” susikūrė 1980 metais. Per 35 metus grupė ne kartą buvo paskelbusi apie muzikinės karjeros pabaigą.

Visas „Music Complete” kūrinių sąrašas:

Restless
Singularity
Plastic
Tutti Frutti
People On The High Line
Stray Dog
Academic
Nothing But A Fool
Unlearn This Hatred
The Game
Superheated

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *