Bon Iver lyderis mįslingai užsimena apie grupės mirtį

Bon Iver (nuotr. Radio City Music Hall)

Bon Iver (nuotr. Radio City Music Hall)

Vieno įdomiausių ir kartu muzikaliausių pastarojo dešimtmečio indie muzikos projekto – Viskonsino kolektyvo „Bon Iver” – muzikinis skrydis baigėsi? Ko gero prie tokių išvadų prieiti galėjo grupės gerbėjai, perskaitę projekto lyderio Justino Vernono išskirtinį interviu portalui „Grantland„.

Pastaraisiais metais ne itin dažnai viešojoje erdvėje šmėžuojantis XXI a. muzikos genijus, paklaustas apie grupės „Bon Iver” likimą, jos ateitį nupiešė labai miglotai.

„Dabar mūsų pagrindinis tikslas yra koncertas gimtojo miesto festivalyje. Po jo mes neturime jokių pasirodymų. Neketiname leistis į turą ir nieko neplanuojame. Nenoriu slapukauti, todėl sakau atvirai: „Bon Iver” tikrai neturi jokių planų”, – sakė Justinas Vernonas.

Tokios atlikėjo kalbos dar labiau paskatino grupės gerbėjų diskusijas, kuriose vis garsiau abejojama naujo „Bon Iver” albumo pasirodymo galimybėmis. Nepaisant to, kad kolektyvo lyderis intensyviai dirba ir su kitais projektais, pasaulinę šlovę jam pelnė būtent grupė „Bon Iver”. Tačiau nuo 2011 metais išleisto antro albumo, hito „For Emma” kūrėjai savo gerbėjams nieko naujo nepadovanojo.

Tiesa, prieš porą mėnesių internete pasklido informacija apie esą galimą naują Viskonsino kolektyvo įrašą. Tačiau labai greitai šiai informacijai buvo užkirstas kelias, o visi gandai – paneigti.

Taigi, ar grupė „Bon Iver” tikrai priėjo liepto galą? Labai tikimės, kad neigiamą atsakymą į šį klausimą išgirsime artimiausiu metu.

Apačioje – visas grupės „Bon Iver” koncertas festivalyje „Bonaroo”

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *