Roskildės festivalio metu Blur lyderį apsauginiai išnešė nuo scenos

D. Albarnas (foto Matias Altbach)

D. Albarnas (foto Matias Altbach)

Atsisakęs nutraukti penkias valandas trunkantį savo pasirodymą, grupės „Blur” lyderis Damonas Albarnas Roskildės festivalio metu renginio apsauginių buvo išneštas nuo scenos (siužetą galite peržiūrėti apačioje).

Albarnas Roskildėje buvo pagrindinė šeštadienio žvaigždė, užbaigusi muzikinę fiestą su savo projektu „Africa Express”. Norėdamas perteikti Afrikos muziką, šiame projekte talentingasis britų muzikantas sujungia įvairių kartų ir skirtingų žanrų bei kultūrų atlikėjus. Beje, pasirodymas Roskildėje – tai vienintelis „Africa Express” koncertas šiais metais.

Su D. Albarnu ant scenos lipo jo kolega Grahamas Coxonas iš „Blur”, Laura Mvula, Jeffas Woottonas ir  „Yeah Yeah Yeahs” narys Nickas Zinneris. Pasirodymo metu taip pat buvo atliktos ir kelios „Gorillaz” dainos bei „The Clash” ir Randy Newmano kūrinių koveriai.

Praėjus maždaug penkioms valandoms po pasirodymo (apie 4 valandą nakties), D. Albarnui ir grupei atliekant „Clash” dainą „Should I Stay Or Should I Go”, ant scenos pasirodė apsauginis ir kažką pasakė muzikantui. Pastarasis buvo lakoniškas: „Kodėl ne? Dėjau ant to. Juk jūs norite daugiau, ar ne” (Why not? Fuck that. You want more, yeah?)?

Iškart po to prie muzikanto priėjo dar vienas apsaugos darbuotojas, bandęs įtikinti jį nulipti nuo scenos. „Jūs matote, jis jau kurį laiką dirbo  su „African Express” ir sako, kad mes nebegalime groti. Tačiau man nusispjauti. Jeigu Jūs norite daugiau – mes duosime jums daugiau” – sakė D. Albarnas.

Po šios „Blur” lyderio frazės mikrofonas buvo išjungtas, o pats muzikantas – išneštas nuo scenos.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *