Demo Taped

Jam 17, jis iš Atlantos (JAV) ir jis kuria muziką nuo penktos klasės. Nesiginčijam, kad jaunuolis dar formuojasi ir kolei kas „Demo Taped“ (kurio tikrasis vardas Adam Alexander) kūryboje labai ryškiai jaučiasi jo mėgstamų atlikėjų įtaka („Jai Paul“, „Flying Lotus“, „Baths“ ir pan.), tačiau perklausius jo darbus abejonių nelieka – vaikis turi tai, ko reikia, ir savo talentą naudoja teisinga linkme. „Jaučiuosi pagerbtas, kai mane lygina su „Jai Paul“, nes man tikrai patinka jo stilius, bet jeigu reikėtų išskirtį vieną prodiuserį, kurio vardą rašyčiau didžiosiomis raidėmis, įvardinčiau „Flying Lotus.“ – pasakoja „Demo Taped“.

Didžioji dalis „Demo Taped“ ligšiolei sukurtų dainų buvo liūdnos, mat, pasak atlikėjo, tik neseniai pats suprato, kad ilgą laiką jį kankino depresija. Visgi, praėjusiais metais pristatytas debiutinis EP „Heart“ yra pozityvus ir šviesus. „EP skirtas JAI. JI atėjo į mano gyvenimą ir viskas nušvito. JI mano mūza ir aš JĄ be proto myliu. Visas albumas yra apie JĄ. Tikiuos, klausytojai galės pajusti, ką reiškia JĄ mylėti. Todėl šiame EP nėra nieko liūdno. JI mane daro laimingą.“ – komentuoja Adam.

Paklaustas, kur norėtų būti po penkerių metų, „Demo Taped“ atvirauja: „noriu būti savo koncertiniame ture, noriu būti patobulėjęs, noriu būti baigęs filmų režisūrą ir išmokęs sėkmingai derinti tai su muzikos kūryba. Labai noriu rasti būdą harmoningai abu apjungti. Šiuo metu geriausiai tai įsivaizduoju kaip nuosavų muzikinių video klipų gamybą“.

Demo taped

„Demo Taped“ (nuotr. iš oficialios atlikėjo „Facebook“ paskyros)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *