manoMIKSAS 037: Loftas Fest'15

Jau šį savaitgalį menų fabrikas „Loftas” kviečia į miesto festivalį „LOFTAS FEST„. Renginio lokacija –  urbanistiniame menų fabriko kieme ir loftuose viduje.

Šiemet LOFTAS FEST koncentruojasi į muzikinius atradimus ir tai, kas šiuo metu yra karščiausia didžiųjų pasaulio miestų scenose. Melomanų ausis džiugins „Mercury” prizo savininkai „Young Fathers”, šokių muzikos talentas „Lapalux”, lietuvos indie roko pažibos „Colors Of Bubbles” ir daug kitų kokybiškų ir dėmesio vertų atlikėjų. Tris dienas truksiančioje muzikos ir menų fiestoje – keturios scenos ir muzika turintiems akį. Festivalį taip pat papildys techno scena elektroninės muzikos mėgėjams.

Šviesų ir meno instaliacijos LOFTAS FEST 2015 kils aukščiau žemės ir sušvies industrinį Naujamiesčio horizontą. Visą festivalio erdvę lydės skulptūros, interaktyvios menininkų instaliacijos ir praeivių dėmesį kaustantys #ArtStage pasirodymai.

Melomanai mėgsta gerą kiną. Todėl festivalio metu galima bus pamatyti įdomiausius metų filmų premjeras, kelias retrospektyvas ir unikalią dokumentiką. Viskas rodoma ant didžiojo ekrano industrinėje online casino miesto aplinkoje „Pasakos“ įkurtame „Kine po žvaigždėmis“.

Muzikos industrijos žmonėms ir norintiems ją pamatyti iš arčiau – konferencija, žvelgianti į muzikos ateitį vyks festivalio metu, šeštadienio ir sekmadienio rytinėje dalyje. „What”s Next In Music?“ metu vyks pranešimai ir diskusijos apie muzikos rinkos naujoves čia, Lietuvoje, ir svetur, atsakant į klausimą, kas laukia ateityje.

Visas tris dienas šarmingiausioje festivalio erdvėje įsikurs Dizaino paviljonas. Jame – ne tik Lietuvos drabužių, aksesuarų ir kitų dizaino perlų kurėjai, bet ir svečiai iš kaimyninių šalių. Ne tik akis paganyti, bet ir įsigyti už specialią kainą.

Na o su visais tais, kurie nekantrauja greičiau sulaukti savaitgalio, manoMUZIKA dalijasi valandos trukmės grojaraščiu, sudarytų iš festivalyje koncertuosiančių kolektyvų dainų.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *