Jausmingą laišką gerbėjams parašiusi Adele sugrįžta su nauju albumu

Adele

Adele

Pastarąją savaitę bene didžiausiu susidomėjimo objektu muzikos padangėje tapo britų atlikėja Adele, išleidusi 30 sekundžių klipą su užuomina apie naują studijinį albumą. Apie tai rašė visi, kas tik netingėjo – nuo didžiųjų žinių portalų iki paskirų muzikinių tinklaraščių. Visgi nuo vienos populiariausių Europos atlikėjos paskutinio albumo išleidimo praėjo ketveri metai…

Vakar Adele ir jos viešųjų ryšių atstovai į laukimo ugnį įmetė dar daugiau žibalo: oficialioje muzikantės paskyroje facebooke buvo patalpintas specialus jos laiškas gerbėjams. Jame muzikantė nedviprasmiškai užsimena apie pokyčius gyvenime ir naująjį savo albumą, kurio pavadinimas, kaip ir prieš tai išleisti du jos albumai, bus jos amžių žymintis skaičius. Šįkart albumas vadinsis „25”.

manoMUZIKA pateikia kelias Adele mintis iš laiško.

„Kai man buvo septyneri, aš norėjau būti aštuonerių. Kai man suėjo aštuoneri, svajojau būti dvylikos. Tada, kai stuktelėjo 12, suvokiau, kad norėčiau būti 18. Po to nustojau norėti būti vyresnė <…>. Dabar atrodo, kad visą gyvenimą norėjau turėti tai, ko neturiu esamuoju metu – norėjau būti vyresnė, norėjau būti kur nors kitur, norėjau užsimiršti arba prisiminti. <…> Svajojau geriau pažinti ne tik savo močiutę, bet ir save. Nes savęs pažinimas leistų žinoti, kas atsitiks pačioje pabaigoje.

<…>

Mano paskutinis albumas buvo apie tai, ką padariau ir ko nepadariau anksčiau. Tačiau nebeturiu laiko gyventi praeitimi. Kas padaryta – tas padaryta. Todėl šiandien suprantu, kad 25 metai man – lūžio taškas. <…> Priėmiau sprendimą galvoti apie tai, kuo tapsiu <…>. Daug ko pasiilgstu iš savo praeities – tiek to, kas buvo gerai, tiek to, kas buvo blogai. Bet taip yra tik todėl, kad tai, kas praėjo, niekada nebesugrįš.

„25” – bus apie tai, kuo aš tapau. Be didesnių apmąstymų.

Ir atsiprašau, kad jums teko laukti taip ilgai. Gyvenime visko nutinka”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *