Adele singlas „Hello” muša populiarumo rekordus

Pasaulis ilgai laukė britų vokalistės ir dainų kūrėjos Adele sugrįžimo ir prognozavo, kad jis bus ryškus, tačiau mažai kas tikėjosi, jog Adele grįš su tokiu treksmu.

Nors naujas Adele albumas „25” oficialiai bus išleistas tik lapkričio 25 dieną, pirmasis jo singlas „Hello” jau dabar sumušė beveik visus įmanomus rekordus. Vienas jų – pirmosios savaitės „online” perklausų skaičius. Pavyzdžiui, muzikinis video dainai „Hello” Youtube per pirmas 24 valandas buvo peržiūrėtas daugiau kaip 27,7 milijonus kartų. Tai geriausias rezultatas istorijoje, aplenkęs Taylor Swift dainos „Bad Blood” video. Be to, Adele klipas „Hello” yra greičiausiai 100 milijonų Youtube peržiūrų pasiekęs video šios platformos istorijoje (prieš tai karaliavo Miley Cyrus „Wrecking Ball”).

Maža to, ši daina yra pirmoji skaitmeninės muzikos istorijoje, kurios per pirmąją savaitę buvo atsisiųsta daugiau nei 1 milijoną kartų. Šiuo pasiekimu ji aplenkė iki tol pirmavusį Flo Rida kūrinį „Right Round„, kurio per pirmą savaitę nuo pristatymo 2009 metais buvo atsisiųsta daugiau nei 636 tūkst. kartų.

Tai tik keli iš daugelio įspūdingų „Hello” pasiekimų, nors pilnas naujas Adele albumas dar nė nepasirodė.

Albumo leidybos kompanija skelbia, kad jau dabar yra gavusi daugiau nei 2 milijonus išankstinių albumo užsakymų, tad panašu, jog keli ir tikriausiai patys didžiausi Adele rekordai dar priešakyje.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *