Po ilgos pertraukos sugrįžta The Stone Roses

Stoneroses

The Stone Roses

Paskutinį savo albumą daugiau kaip prieš 20 metų išleidusi kultinė Mančesterio grupė „The Stone Roses” sugrįžta į didžiąsias scenas. Vakar gimtajame Iano Browno mieste buvo galima rasti galybę plakatų su citrinomis – aliuzija į 1989 metais pasirodžiusį debiutinį britų albumą. Jungtinės Karalystės žiniasklaidos kanalams nenutilus kalbėti ir spėlioti, visi paslapties šydai buvo atskleisti šį rytą.

Paaiškėjo, kad britų roko žvaigždės šią vasarą ketina sugrįžti į didžiuosius stadionus Londone ir Mančesteryje, kuriuose bus surengti grupės koncertai. Kol kas nėra aišku, ar „The Stone Roses” ketina išleisti naują albumą.

manoMUZIKA primena, kad legendinis Mančesterio scenos kolektyvas apie sugrįžimą buvo paskelbęs dar 2011 metų pabaigoje. Tačiau tąkart grupė taip pat sugrįžo trumpam – sugroję porą koncertų vyrukai ir vėl atsitvėrė tylos siena ir nedavė jokių signalų iki šiol.  Tikėkimės, kad šįkart bus viskas kitaip ir jau netrukus mus pasieks naujas grupės albumas.

Apačioje – socialiniuose tinkluose pasklidusios vakarykštės nuotraukos iš Mančesterio, kurioms pasirodžius pasklido kalbos apie „The Stone Roses” atsikūrimą.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *