Šiandien pasirodė debiutinis The Roop albumas (perklausa ir nemokamas parsisiuntimas)

The Roop_Artwork

The Roop albumo viršelis

Lietuvos pop rock kolektyvas „The Roop“ pagaliau pristato savo debiutinį albumą. Plokštelę, kuri pavadinta „To Whom It May Concern“ grupės gerbėjai jau dabar gali perklausyti „Spotify“ paskyroje arba atsisiųsti nemokamai.

Naujajame įraše – 10 dainų, tarp kurių muziką mylintys žmonės ras ir Lietuvoje jau pristatytus kūrinius „In My Arms“, „Be Mine“ ir „The Rain“.

„Šis albumas – tai darbas, į kurį sudėtos visos mūsų mintys ir idėjos. Prie jo praleista galybė naktų, vardan jo išgerta nesuskaičiuojamas kiekis kavos, Tai mūsų muzikinė svajonė, kuriai buvo lemta išsipildyti. Labai tikimės, kad ši mūsų svajonė patiks žmonėms, mylintiems muziką“, – sakė „The Roop“ vokalistas Vaidotas Valiukevičius.

Grupė savo pirmuosius albumo pristatymo koncertus yra suplanavusi užsienyje – jau netrukus „The Roop” koncertuos Latvijoje, Estijoje, Vokietijoje ir Anglijoje. Vienintelis kol kas oficialiai paskelbtas kolektyvo pasirodymas Lietuvoje gruodžio 3  dieną įvyks „LRT Opus Ore” sesijoje. Į šį pasirodymą pateks tik 100 laimingųjų.

Naujausias „The Roop” albumas – apačioje. Čia jį iki penktadienio vakaro galite parsisiųsti nemokamai.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *