Simfoninėje house muzikos pasakoje – Australijos šokių muzikos genijai Flight Facilities, orkestras ir būrys žvaigždių

Pastaruoju metu visame pasaulyje tapo ypatingai madinga kurti bendrus projektus su orkestrais. Tokiai  madai neatsispyrė ir nuostabus Australijos šokių muzikos projektas „Flight Facilities„.

Dar spalio mėnesį Melburno parke duetas surengė fantastišką pasirodymą su šio miesto simfoniniu orkestru. Tai buvo išskirtinis koncertas, įtrauktas į Melburno festivalio programą. Pasirodymą kūrė daugiau kaip 90 atlikėjų, o visi 12 su puse tūkstančio bilietų į renginį buvo išpirkti labai greitai.

Kartu su „Flight Facilities” ir Melburno simfoniniu orkestru ant scenos lipo ir Australijoje puikiai pažįstami atlikėjai, tokie kaip Reggie Watts, Emma Louise, Owl Eyes, Katie Noonan, Kurt Kristen, George Maple, Davide Rossi ,Touch Sensitive, Surahn,BROADHURST .

Ši muzikinė simfoninė – disko –  house muzikos pasaka sulaukė tokio populiarumo, kad koncerto organizatoriai nusprendė išleisti atskirą albumą.

Viršuje – koncerto akimirka ir bendras Melburno orkestro, „Flight Facilities” ir Reggie Watts pasirodymas atliekant dainą „Sunshine”. Apačioje – albumo perklausa.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *