Liamas Gallagheris paneigė gandus apie solinės karjeros pradžią

Liam Gallagher

Liam Gallagher

Po 2014 metais paskelbto grupės „Beady Eye” išsiskyrimo, kolektyvo lyderis, buvęs grupės „Oasis” siela Liamas Gallagheris paneigė viešojoje erdvėje sklandusius gandus apie savo solinės karjeros pradžią. Tai jis padarė sau įprastu stiliumi – be užuolankų nepagailėjęs necenzūrinės leksikos.

Kalbos apie galimą Liamo solo karjerą netilo nuo praėjusių metų spalio 25 – dienos. Būtent tądien muzikantas savo twitter paskyroje paskelbė apie „Beady Eye” pabaigą. Nesureagavęs į šias žiniasklaidos ir fanų paskalas, apie savo apsisprendimą jis paskelbė tik šiandien.

Tiesa, Jungtinėje Karalystėje netyla kalbos ir apie galimą grupės „Oasis” išsiskyrimą. Nepaisant to, kad Liamo Gallagherio atstovas spaudai dar rugsėjo pabaigoje paneigė visus įmanomus gandus ir dar kartą patvirtino, kad „Oasis” niekada neatsikurs, grupės gerbėjai tikisi, kad 2016-ieji taps dar vienu stebuklingu periodu, sugrąžinsiančiu legendinį brit pop kolektyvą ant scenos.

Ar „Oasis” paseks grupių „LCD Soundsystem” ir „Guns N’Roses” pėdomis? Belieka šiek tiek palaukti ir sužinosime. Akivaizdu, kad 2016-ieji turėtų būti tikrai muzikaliai įdomūs metai.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *