manoATRADIMAS: Sample Answer

Šį atlikėją išgirsti galėjote dar spalio mėnesį, kada jo kūrinys „Good Boy” pasirodė manoMIKSE ir kvietė vaduotis nuo rudeniškos melancholijos.

Keliaudami žiemiškais keliais ir išgirdę antrają Sample Answer dainą „Textile Baby” supratome, kad negalime taip palikti ir turime pakviesti su šiuo nuotaikingų dainų kūrėju susipažinti iš arčiau.

Kaip apie save pasakoja pats Sample Answer, jo pradžia muzikinėje kelionėje buvo pasipuošus blizgučiais ir purpurinėmis kelnėmis miksuojant būgnus, bosą, sintezatorių ir grojant akustine gitara mokyklos talentų šou programose.

Vėliau atlikėjas atrado repo muzikos kryptį. Tai buvo tas muzikos stilius, kurį jis visada mylėjo dėl savo ekspresijos. Ko šis atlikėjas pasigenda šiuolaikinėje muzikoje – tai instrumentų gausos. Jo nuomone skaitmeninis pasaulis viską pakeitė ir muzika tapo ne tokia gyva, kokia buvo anksčiau.

Dubline gimęs ir užaugęs  Sample Answer, kurio tikrasis vardas Maurice O’Connor 2013 metais persikėlė į Londoną. Pardavinėdamas savo paties pagamintus muzikinius CD ir rengdamas vietinius pasirodymus jis pagaliau buvo pastebėtas. Jo debiutinis EP „Good Boy” buvo išleistas praėjusių metų liepos mėnesį ir pasiekė daugiau nei 500 000 perklausų.

Spalio mėnesį pasirodė antrasis atlikėjo EP „Textile Baby” kuris buvo prodiusuotas Lestyno Polsono, kuris dirbo su tokiais atlikėjais, kaip David Bowie ar Patti Smith . Vėliau atlikėjas apšildė Gabrielle Aplin jos ture Didžiojoje Britanijoje ir toliau skinasi kelią į tarptautinį pripažinimą.

Sample Answer (nuotr. iš atlikėjo oficialios socialinio tinklo paskyros)

Sample Answer (nuotr. iš atlikėjo oficialios socialinio tinklo paskyros)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *