Akustinės romantikos mylėtojams: pagaliau išleidžiamas debiutinis australo Hayden Calnin albumas

Hayden Calnin

Hayden Calnin

Australijoje gyvenantis Hayden Calnin – muzikantas, kurio kūryba ir vokalas velniškai primena grupę „Bon Iver” ir jos lyderį Justiną Vernoną – pagaliau išleidžia savo debiutinį studijinį albumą. Diskas, pavadintas „Cut Love Pt. 1” šiandien buvo pristatytas į Australijos muzikos parduotuves. Laimei, interneto dėka juo galime mėgautis ir mes – viso pasaulio melomanai.

„Cut Love Pt. 1” – tai pirmoji dvigubo albumo dalis (ją galite perklausyti apačioje). Kada dienos šviesą išvys antroji – kol kas neaišku.

„Patogiai įsitaisykite, pasiimkite geras ausines, įsipilkite taurę vyno ir leiskite man jus palydėti į muzikinę kelionę. Prisipažįstu, mane kankina nedidelis jauduliukas, todėl prieš Jums pradedant klausyti mano įrašą noriu pasakyti ačiū, ačiū, ačiū! Jūsų palaikymas visą laiką vedė mane pirmyn”, – pristatydamas debiutinį įrašą savo socialinėje paskyroje facebooke rašė Hayden Calnin.

Šį naują įrašą manoMUZIKA rekomenduoja ne tik tiems, kurie myli „Bon Iver”, bet ir tiems, kurie savo gyvenimo neįsivaizduoja be akustinės ir lyriškos romantikos.

Beje, su Hayden Calnin kūryba Jus esame pažindine ne kartą, todėl norėdami prisiminti ankstesnes jo dainas, mūsų paieškos laukelyje tiesiog suveskite muzikanto vardą ir pavardę.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *