Nauja Erica Jennings daina ir užuominos apie vasarą pasirodysiantį solinį albumą

Šių metų Eurovizijos atrankoje vos per plauką nuo pirmosios vietos likusi atlikėja Erica Jennings sako, kad dalyvavimas šiame konkurse ją taip įkvėpė kūrybai, jog ateinančią vasarą tikriausiai bus išleistas visas pilnas jos solinis albumas. Tiesa, kol kas daugiau detalių apie tai nėra žinoma.

Nepaisant to, Erica dalinasi nauja daina „Hanging By A Thread”, kurią ji įrašė iškart po Eurovizijos finalo. Kūrinys buvo įrašytas Osle, kartu su „Oslo strings“ muzikos projektu.

Kaip teigia pati atlikėja – ši daina sukurta pačiu sunkiausiu jos gyvenimo metu, o joje kalbama apie ant siūlo pakibusią laimę. Šią dainą Erica Jennings parašė tada, kai atrodė, jog jos gyvenimas slydo iš rankų. Tačiau Erica prideda, jog viskas baigėsi laimingai ir kad visos šios patirtys ne tik sustiprino moters šeimyninį gyvenimą, bet ir užaugino ją kaip kūrėją.

Prieš pasirodant albumui, su nauja kūryba Erica kviečia susipažinti jos pirmų dviejų solinių pasirodymų metu. Pirmasis vyks balandžio 26 d. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje, o antrasis gegužės 7 d. Klaipėdos dramos teatre.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *