Naujas M83 albumas – balandžio pradžioje (išgirskite pirmą dainą)

M83

M83

Pagaliau spėlionės ir abejonės gali būti palaidotos, o esminiai klausimai – atsakyti. Šiandien oficialiai nutraukta ne tik ketverių metų tyla, bet ir atskleisti pagrindiniai faktai susiję su naujausiu projekto „M83” albumu. Dar praėjusių metų pabaigoje manoMUZIKA rašė, kad Anthony Gonzales 2016 metais pažadėjo išleisti naują įrašą. Dabar jo grupės gerbėjai gali drąsiai apsibraukti datą ir laukti.

Po 4 metų pertraukos „M83” į pasaulį paleidžia naują muzikinį vaiką, kuris vadinsis „Junk”. Septintasis studijinis prancūzo įrašas muzikos parduotuves pasieks balandžio 8 dieną. Jį išleis leidybinė kompanija „Mute”. Naujame diske kartu su A. Gonzalesu porą dainų atliks Beckas ir Susanne Sundfør.

„Šiame albume noriu parodyti skirtingas savo puses. Noriu, kad jis skambėtų kur kas intymiau. Noriu kad jame būtų tiesiog truputėli mažiau manęs. Tai labai stiprus ir itin eklektiškas albumas. Jame bus daug labai skirtingų muzikos stilių, kurie teoriškai negalėtų koegzistuoti kartu. Tačiau mano tikslas buvo pabandyti leisti jiems gyventi greta vienas kito”, – taip apie naują albumą kalbėjo „M83” siela A. Gonzalesas.

Melomanų itin laukiamą naują „M83” diską „Junk” sudarys 15 dainų, iš kurių pirmąjį singlą – dainą „Do It Try It” jūs galite išgirsti apačioje.

Išleidęs naują įrašą projektas leisis į ilgą turą aplink pasaulį. Vidurvasarį A. Gonzalesas grįžta į Europą, kur pasirodys didžiuosiuose muzikiniuose festivaliuose ir lankys didžiausius Senojo žemyno miestus.

Sklando kalbos, kad dėl „M83” pasirodymo Lietuvoje taip yra labai aktyviai deramasi.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *