Trigubas prizas: Laimėkite VIP kvietimą keturiems į J. Views koncertą, susitikimą su grupe ir naujausią J. Views vinilą

j.viewzJau šį ketvirtadienį (balandžio 28 d.) menų fabrike „Loftas” įvyks nuostabios elektroninės/chillwave muzikos kūrėjų – projekto „J. Views“ pasirodymas. Antrą kartą mūsų šalyje koncertuosiantis Bruklino atstovo Jonathano Dagano koletyvas šįsyk pristatys savo naują albumą „401 days”. Įdomu dar ir tai, kad Lietuvos melomanai bus pirmieji, galėsiantys išgirsti visą gegužės 20 dieną pasirodysiančio „J. Views” naujojo disko repertuarą. Taigi, mūsų šalyje įvyks net 5 metus laukto grupės naujo albumo pasaulinė premjera.

manoMUZIKA, drauge su „J. Views” pasirodymą Lietuvoje organizuojančia muzikos agentūra „8 Days A Week” Jums paruošė išskirtinių dovanų!  Laimingasis, kurį burtų keliu atrinks manoMUZIKOS komanda, dovanų gaus  VIP kvietimą 4 žmonėms į J. Views koncertą „Lofte”. Tačiau tai – dar ne viskas. Prie keturgubo kvietimo pridėsime  naująjį grupės vinilą ir trumpą susitikimą su projekto lyderiu Jonathanu Daganu, kurio metu galėsite ne tik šnektelėti su atlikėju, bet ir pasidaryti nuotrauką atminčiai. Taigi, prizas, tikrai vertas dėmesio, todėl paskubėkite.

Prizus laimėti galite dviem būdais. Straipsnio komentarų skiltyje parašykite, kodėl būtent Jums turėtų atitekti šis prizas (nepamirškite parašyti ir savo elektroninio pašto adreso). Kitas būdas – po šiuo įrašu mūsų facebook paskyroje žymėkite (taginkite) 3 žmones, su kuriais eitumėte į „J. Views” koncertą ir parašykite priežastį, kodėl į renginį eisite būtent su jais.

Laimėtoją rytoj (balandžio 26 d., trečiadienį) atrinksime burtų keliu ir su juo susisieksime asmeniškai! Taigi, paskubėkite!

Beje, tiems, kas tingi dalyvauti konkurse ir dar nėra įsigiję bilietų – juos vis dar galite rasti BILIETŲ PASAULYJE.

21 Komentarai apie “Trigubas prizas: Laimėkite VIP kvietimą keturiems į J. Views koncertą, susitikimą su grupe ir naujausią J. Views vinilą

  1. Evaldas says:

    2012 metais sužinojau apie šią grupę kaip tik po jų koncerto čia ir jų muzika užkrėčiau savo draugus, tad pamatyti juos būtų didžiulis malonumas!!!:)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *