Rudenį Vilniuje grupės „Poliça“ koncertas

Kiekvieni metai muzikos fanams Lietuvoje vis geresni – daugėja koncertų ir pasaulyje pripažinta muzika tampa vis labiau pasiekiama. Panašu, kad šiuos metus kitąmet nurungti bus tikras iššūkis.

Spalio 6 dieną Vilniuje, muzikos šventove Lietuvoje tampančiame LOFTE, koncertuos vienas įdomiausių šių dienų JAV muzikos kolektyvų, synth pop muzikos garsais ekperimentuojanti grupė „Poliça“.

Iš Mineapolio kilusi grupė iki šiol yra išleidusi tris albumas. Naujausias pilnas studijinis įrašas „United Crushers” pasirodė ne taip ir seniai – šių metų kovo pradžioje.

Grupę išgarsinti padėjo ne kas kitas, kaip kolektyvo „Bon Iver” lyderis Justin Vernon, mat būtent „Poliça“ apšildė ne vieną „Bon Iver” koncertą jų turo po Europą 2012 metais metu. Maža to, beveik visas antras „Poliça“ albumas buvo įrašytas „Bon Iver” studijoje, Viskonsine.

Kodėl būtent „Bon Iver”? Nes „Poliça“ ašis Ryan Olson yra geras Justin Vernon bičiulis. Jie kartu netgi kūrė bendrą projektą „Gayngs”, kuris baigėsi įrašius vieną, absoliučiai ypatingą albumą.

Galima neabejoti, kad „Poliça“ koncertas LOFTE spinduliuos kokybe ir tikriausiai bus iš tų, kuriuos bus sunku pamiršti.


Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *