Lietuvoje koncertuos dream pop muzikos viltis – grupė „BØRNS”

Gyvename Lietuvos melomanų aukso amžiuje. Jau keli metai, kaip koncertų organizatoriai mus nustebina į Lietuvą atveždami tą muziką, dėl kurios svaigsta visas likęs pasaulis.

JAV dream pop kolektyvas „BØRNS“ – ne išimtis. Tai grupė, kuri apšildo tokius grandus, kaip „Mumford & Sons“ ir „The Lumineers“ bei yra kviečiami koncertuoti viename didžiausių pasaulio muzikos festivalių – „Glastonbury“ scenoje. Apie „BØRNS“ netgi rašo „Vogue“ .

Vilniuje „BØRNS“ koncertuos Pranciškonų vienuolyno kieme, „Piano.lt“ vasaros terasoje, rugpjūčio 18 dieną.

Nors grupė dar jauna ir didžiausia šlovė jai pranašaujama ateityje, „BØRNS“ užteko vieno singlo, t.y. „10,000 Emerald Pools“, kad gautų pasiūlymą pasirašyti kontraktą su muzikos pasaulio gigante, leidykla „Insterscope“. Su „Insterscope“ yra dirbę tokie vardai kaip 2PAC, Blackstreet, Blink 182, Counting Crows, Die Antwoord, Elbow, Elton John, Jurassic 5, Limp Bizkit, Guns N’ Roses ir begalė kitų. Šiuo metu su „Insterscope“ dirba manoMUZIKA.lt mėgstami The 1975, AlunaGeorge, Lana Del Rey, Disclosure, Imagine Dragons, Tame Impala, Jessie Ware ir dar daug kitų.

Praėjusį rudenį „BØRNS“ išleido savo debiutinį albumą „Dopamine“, kuris netruko pakilti į itin aukštas pozicijas pasauliniuose topuose. Būtent laukiamas apsilankymas Lietuvoje yra šį albumą pristatančio pasaulio koncertinio turo dalis.

BØRNS” koncerto Vilniuje organizatoriai – tie patys, kurie per pastaruosius keletą metų pažėrė tikriausiai labiausiai netikėtų staigmenų, tokių kaip Sohn, „Rhye“, Tricky, Jaakko Eino Kalevi, J.Views ir netgi Benjamin Clementine.

Bilietai į „BØRNS“ pasirodymą jau prekyboje. Jais prekiauja „Bilietų pasaulis“.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *