Bon Iver savaitgalis: dvi naujos dainos ir viskas, ką būtina žinoti apie būsimą albumą

Bon Iver-22-A-Million

Bon Iver albumo „22, A Million” viršelis

Ilgasis savaitgalis Lietuvoje buvo pažymėtas ramybe, tačiau Viskonsino indie muzikos atstovams – grupei „Bon Iver” – jis buvo ne tik ypatingai darbingas, bet ir velniškai svarbus. Justinas Vernonas drauge su savo kolektyvu ne tik paskelbė savo naujojo albumo pavadinimą, bet ir pristatė naują įrašą savo paties organizuojamoje muzikos fiestoje „Eaux Claires Music & Art Festival”. Negalėjusiems apsilankyti šioje šventėje liūdėti taip pat neteko: net du naujo albumo kūriniai buvo pristatyti grupės paskyrose socialiniuose tinkluose.

Taigi, apie viską nuo pradžių.

Naujasis grupės diskas pasirodys po penkerių metų pertraukos ir vadinsis „22, A Million”. Oficiali jo pasirodymo data – rugsėjo 30 diena. Kaip ir visus ankstesnius grupės albumus, taip ir šį išleis leidybinė kompanija „Jagjgaguwar„, pasauliui padovanojusi visus Justino Vernono projektų įrašus.

Trečiąjį grupės įrašą, kuriame „Bon Iver” gerbėjai ras 10 naujų dainų, kaip ir visus prieš tai buvusiuosius, prodiusavo kolektyvo lyderis J. Vernonas. „22, A Million” viršelis – straipsnio viršuje.

Kaip jau minėjome anksčiau, savaitgalį buvo pristatytos ir dvi naujos grupės dainos – kūriniai “22 (OVER S∞∞N)” ir “10 d E A T h b R E a s T ⊠ ⊠”. Abu kūriniai – žemiau.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *