Naujame Gorillaz albume – būrys kviestinių žvaigdžių

Gorillaz

Gorillaz

Keturis albumus išleidusi „Blur” lyderio Damono Albarno animacinė grupė „Gorillaz” įtemptai ruošiasi penktojo įrašo pasirodymui. Viešųjų ryšių pagalba vis dažniau dovanojanti intriguojančių žinių apie naują diską, grupė „Gorillaz” į pasaulį paleido dar keletą informacinių pranešimų, kurių dėka naujo gorilų LP grupės gerbėjai turėtų laukti dar labiau.

Dar balandžio pradžioje D. Albarno kolega Jamie Hewlettas prisipažino, kad penktoje kolektyvo plokštelėje bus galima išgirsti kūrinius, atliktus kartu su Jean Michele Jarre ir prancūzijos dainininku Liamu Bailey. Vakar paaiškėjo, kad prie Hewletto ir Albarno kuriant albumą prisijungė ir reperis Snoop Doggas bei JAV hip hopo trio „De La Soul„.

„Prieš porą savaičių bendraujant su Damonu Albarnu jis mums leido pasiklausyti naujo „Gorillaz” albumo muzikos. Tiesą sakant, ji skambėjo fantastiškai… Iškart po to jis paleido kūrinį, kurį norėtų įrašyti kartu su mumis. Taigi, nieko nelaukėme ir keliavome tiesiai į studiją”, – kalbėdami su „The Guardian” sakė grupės „De La Soul” nariai.

Kolektyvas taip pat prisipažino, kad prie „Gorillaz” įrašu dirbo ir Snoop Doggas, kurį amerikiečiai sutiko Damono Albarno studijoje, atvykę įrašinėti dainos.

Muzikos užkulisiuose vis garsiau kalbama apie tai, kad prie būsimo britų albumo rankas prikišo ir Noelis Gallagheris bei grupė „Massive Attack„.

Ką gi, kuo toliau, tuo labiau laukiame 2017-aisiais pasirodysiančio „Gorillaz” disko ir tikimės, kad net 6 metų laukimas bus pateisintas su kaupu.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *