Šiandien išleistas naujas Bon Iver albumas jau transliuojamas internete

bon-iver-22-a-million

Bon Iver „22, A Million”

Po 5 metų blaškymosi, gandų apie išsiskyrimą, pokalbių apie kūrybinę krizę, darbo prie įvairiausių naujų projektų ir mįslingų į viešumą leidžiamų žinučių sulaukėme TOS dienos! Muzikos parduotuvių lentynas pasiekė ir interneto paskyrose pagaliau pradėtas transliuoti naujausias „Bon Iver” albumas „22, A Million”.

10 dainų rinkinys, į kurias grupės siela, kompozitorius, prodiuseris ir atlikėjas Justinas Vernonas sudėjo visą tai, ką turi geriausio, jau dabar „krikštyjamas” metų albumu tiek kritikų, tiek ir muzikos portalų gretose.

Po itin sėkmingo antrojo, dar 2011 metais išleisto įrašo „Bon Iver”, grupė tylėjo labai ilgai. Tačiau metų pradžioje kolektyvo viešųjų ryšių atstovai pradėjo skleisti žinutes, esą „Bon Iver” gerbėjų laukia geros naujienos. Tos stebuklingos akimirkos laukėme daugiau kaip 9 mėnesius…

„22, A Million” sukūrė ir prodiusavo grupės lyderis Justinas Vernonas. Kaip ir anksčiau išleistus Viskonsino grupės albumus, taip ir šį išleido leidybinė kompanija „Jagjaguwar”.

Ką gi, ta proga ilgai nedaugžodžiausime ir viską paliksime magiškai „Bon Iver” muzikai. Apie Justino Vernono kolektyvą artimiausiu metu kalbėsime tikrai labai daug, todėl dabar galime tiesiog pasidžiaugti, kad paskutinė pirmojo rudens mėnesio diena mums padovanojo laukiamiausią manoMUZIKOS metų albumą.

„Bon Iver” koncerto Hamburge apžvalgą skaitykite ČIA

„Bon Iver” koncerto Niujorke apžvalgą skaitykite ČIA

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *