Jónsi iš Sigur Rós kuria pop muziką su grupės OneRepublic lyderiu

sigur-ros

Sigur Ros

Islandijos super grupės „Sigur Rós” lyderis Jónsi dirba kartu su pop grupės „OneRepublic” lyderiu ir dainų autoriumi Ryanu Tedderiu.  Tai paaiškėjo vakar muzikos portalui „Consequence Of Sound” išspausdinus interviu su hito „Secrets” kūrėju.

Interviu R. Tedderis pasakoja apie savo paskutinę kelionę į Islandija ir teigia, kad „Jonsi nori pradėti kurti pop muziką”.

„Prieš kelias savaites buvau Islandijoje. Susitikau su Jonsi. Savo elektroniniame pašte turiu kelias jam skirtas dainas, kurias pasistengsiu paversti tikrais pop kūriniais”, – interviu sakė „OneRepublic” siela.

Ryanas Tedderis yra žinomas ne tik kaip grupės „OneRepublic” narys, bet ir kaip dainų kūrėjas, sukūręs hitus tokiems atlikėjams, kaip Beyonce, „Maroon 5”, Adele. Jis taip pat buvo vienas pagrindinių žmonių, sukūrusių paskutinį airių grupės „U2” albumą „Songs Of Innocence”.

Panašu, kad R. Tedderis turi dar vieną iššūkį – dirbti kartu su viena populiariausių šiandieninių post-roko grupių „Sigur Ros”.

Beje, islandai šiuo metu su savo koncertiniu turu keliauja po pasaulį, kurio metu pristato ir savo naują muziką. Vienas iš tokių kūrinių – apačioje esantis darbas „Óveður”, pristatytas šią vasarą.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *