Muse – Revolt [360° Music Video]

Būtų keista, jeigu žymieji Didžiosios Britanijos rokeriai „Muse“ savo klausytojams pateiktų ką nors įprasto ir visiems žinomo. Taip nutiko ir šį kartą. Grupė, nuolat žavėdama visus savo gebėjimu naudoti išskirtines technologijas, šį kartą nustebino paviešindama paskutiniojo albumo „Drones“ dainos klipą „Revolt“.

Muzikinis klipas išsiskiria tuo, jog beveik visas veiksmas jame nufilmuotas specialiomis 360 laipsnių kameromis, kurios suteikia virtualios realybės jausmą ir tarsi leidžia žiurovui atsidurti klipo veiksme. Tam, kad visa tai būtų patirta, vartotojams reikia parsisiųsti programėlę „Vrse“ savo išmaniajam telefonui ir, naudojant specialius akinius, pasimėgauti šiuo reginiu. Taip pat galimybę „realiai” atsidurti „Muse“ klipe galima ir apsilankius oficialiame grupės puslapyje.

„Revolt“ veiksmas vyksta 2025-aisiais, kai valdžios dronai skraido virš Žemės ir aplink vyrauja nesantaika. Galima matyti protestuojančius žmones, priešiškai nusiteikusius valdžios atžvilgiu ir kovojančius su antgamtines galias turinčiais policininkais. Be abejo, vaizdą nuolatos pagyvina pasirodantys „Muse“ nariai su grupės siela Matt Bellamy priešakyje.

Taigi, Jūsų dėmesiui – futuristinis grupės video klipas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *