Delta Goodrem – Heavy

Australų dainininkė Delta Goodrem toliau reklamuoja savo naujausią albumą „Wings of the Wild“. Šią vasarą išleista plokštelė iš karto sugebėjo pasiekti australiškų radijo topų viršunes.

Beje, muzikantė „Cosmopolitan“ kasmetinėje šventėje ketvirtadienį laimėjo „Metų moters“ apdovanojimą. Atsiimdama prizą atlikėja pasakė, kad muzika jai padėjo adaptuotis pasaulyje: „Labiausiai mėgstu kalbėtis su žmonėmis per muziką, bet laikui bėgant išmokau bendrauti ir su pačiais žmonėmis.“

D. Goodrem aistra – kelti jausmus garsų pagalba: „Aš noriu, kad klausytojas jaustų, jog jis nėra vienut vienas. Mano dainose viskas yra tikra“.

Be to, antradienį „X Factor Australia“ paskelbė, kad Delta vėl grįžta į komisijos kėdę, tad 2017-aisiais jai veiklos tikrai netruks.

Atlikėja šiuo metu koncertuoja didžiausiuose Australijos miestuose. Turo metu ji atrado laiko nufilmuoti naują muzikinį klipą.

Nors paskutinysis „River“ muzikinis įrašas turėjo siužetą, šįkart Delta nusprendė viską supaprastinti ir grįžti į savas vėžias, parodydama tik jai būdingą gležnumą bei vokalinius sugebėjimus dainoje „Heavy“.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *