Internete jau galima išgirsti naujausią Lambchop albumą

Albumo Flotus viršelis

Albumo Flotus viršelis

Paskutinį kartą apie Tenesio kolektyvą „Lambchop” rašėme dar 2012 metais, kai pasirodė jų vienuoliktasis studijinis įrašas „Mr. M”. Po ketverių metų tylos, kolektyvui skaičiuojant savo 30-uosius muzikavimo metus, pagaliau galime pasidžiaugti šviežiu, muzikos kritikų ir melomanų jau išliaupsintu nauju grupės įrašu.

„FLOTUS” (po šiuo pavadinimu slepiasi akronimas – For Love Often Turns Us Still) -tai neabejotinai grupės išskirtinį, su niekuo nesupainiojamą stilių išlaikantis albumas, tačiau šį kartą maloniai stebinantis subtiliais elektronikos garsais ir grupės sielos Kurt Wagner vokaliniais eksperimentais. Tiesa, būtent dėl aiškiai juntamos elektronikos bei vokalinių Wagnerio improvizacijų daugelis muzikinių portalų pažymi, kad įrašas akivaizdžiai panašus į naujausią „Bon Iverdarbą „22, A Million”. Ir, tiesą sakant, su tuo ginčytis būtų sudėtinga.

Kaip jau esame rašę anksčiau, kolektyvas niekada nėra turėjęs pastovios sudėties, tačiau tą patį galime pasakyti ir apie grupės muzikinį stilių. Pradėję nuo alternative country, „Lambchop” į savo kūrybą vis labiau įsileidžia Soul, R&B, o paties Wagnerio teigimu, ir Hip-Hop garsus. Ir mūsų manymu, jiems tai daryti sekasi puikiai.

FLOTUS – tai švelnus, šiltas, subtilus ir kaip visada instrumentalus, tačiau šįsyk su nemaža elektronikos ir synth garsų doze albumas.

Na o gera žinia ta, kad paspaudę ČIA albumą perklausyti galite jau dabar:

Oficiali naujos plokštelėspasirodymo data numatyta jau šį penktadienį.

Beje, jau kitų metų pradžioje Lambchop pradeda naujojo albumo pristatymo turą Europoje, deja, bet Lietuva į turo sąrašą, bent jau kol kas, nėra įtraukta.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *