Kalėdinė Carpool Karaoke su Jamesu Cordenu ir būriu muzikos žvaigždžių

Na gerai, mes visai atvirai galime prisipažinti, kad nesame ypatingai dideli kalėdinės pop scenos gerbėjai. Taip pat nesame ir tie, kurie pirmuoju pasirinkimu rašys apie pagrindinių radijo stočių transliuojamas mega žvaigždes (apie vieną, kitą parašome, tačiau toli gražu ne apie daugumą). Bet šįkart „nesusiturėjom”… Ir netgi nepaisant to, kad po šio įrašo manoMUZIKOS ofise pasipils dideli ginčai ir diskusijos „reikėjo/nereikėjo” tokio įrašo, artėjanti šližikų, pyragėlių su grybais ir silkių patale nuotaika mus (gerai, prisipažįstame, – kai kuriuos iš mūsų) privertė apie tai parašyti.

Šiemet į pasaulį paleistas aktoriaus, prodiuserio ir komiko Jameso Cordeno projektas „Carpool Karaoke” susilaukė išskirtinio dėmesio visame pasaulyje. Per šiuos metus drauge su J. Cordenu automobilyje važiavo, apie gyvenimą ir muziką kalbėjo bei muziką atliko daug žymių atlikėjų – nuo „Coldplay” lyderio Chriso Martino iki grupės „Red Hot Chili Peppers”. Dalį pasivažinėjimų mes pristatėme manoMUZIKOJE, o dalį (sąmoningai) palikome nežinoje.

Tačiau vakar vakare pasirodęs „Carpool Karaoke” įrašas, dalies mūsų nuomone, turėjo atsirasti ir čia.

Taigi, Jūsų dėmesiui – kalėdinis „Carpool Karaoke” pasivažinėjimas ir puikiai visiems pažįstama kalėdinė daina, kurią atlieka Chrisas Martinas, Adele, „Red Hot Chili Peppers” ir kiti.  Tiesiog nedideliam kalėdiniam tonusui kilstelėti.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *