Daft Punk paskelbė apie pirmąjį savo pasirodymą nuo 2014-ųjų metų

Daft Punk

Daft Punk

Prancūzijos elektroninės muzikos duetas „Daft Punk” po 8 metų pertraukos 2013-aisiais sugrįžo į muzikos pasaulį su nuostabiu albumu „Random Access Memories”. Sukūręs fantastišką įrašą Thomo Bangalterio ir Guy-Manuelio de Homem-Christo duetas savo  populiarumo nepaleidžia iki šiol.

Pervažiavę pasaulį pristatinėjant minėtą albumą, 2014-aisiais „Daft Punk” užbaigė turą ir keliauti nustojo. Taip kritikai kasmet spėliodavo, kur ir kada pasirodys kultu tampanti elektroninės muzikos grupė. Tačiau visi spėjimai dažniausiai būdavo prašauti pro šalį, mat nuo 2014-ųjų iki pat dabar „Daft Punkai” nekoncertavo.

Tačiau šiandien, panašu, yra ta diena, kai hito „Get Lucky” kūrėjai ir atlikėjai nusprendė nutraukti tylos įžadus.

Prieš kelias valandas „Daft Punk” paskelbė pirmą savo pasirodymą per pastaruosius trejus metus. Paaiškėjo, kad duetas vasario 12 dieną drauge su The Weeknd sugros šių metų „Grammy” įteikimo ceremonijoje . Beje, atsitiktumas ar ne, tačiau paskutinis „Daft Punk” pasirodymas tais 2014-aisiais taip pat vyko „Grammy” apdovanojimuose.

Kol kas nėra patvirtinta, kokius kūrinius grupė atliks po dviejų savaičių įvyksiančioje šventėje, tačiau nedaug kas abejoja, kad tai bus dvi kartu su „The Weeknd” jau anksčiau išleistos dainos „I Feel it Coming” ir „Starboy”.

Pasirodžius šiai žiniai įvairiuose muzikos forumuose nedviprasmiškai imta svarstyti, kad šis pasirodymas žymi ir naujo „Daft Punk” koncertinio turo pradžią. Ar tai tiesa – sužinosime jau artimiausiu  metu.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *