Kovo mėnesį išleidžiamas naujas Fink albumas

Fink

Fink (Nuotr. grupės archyvo)

Sparčiai gausėjanti „Fink” gerbėjų armija gali džiūgauti – jau labai greitai grupės fanus pasieks naujas albumas. Tiesa, eksperimentuoti mėgstantis talentingasis Finas Greenallas prisipažįsta, jog naujasis įrašas bus dar vienas naujas bandymas. Muzikantas, seniai neslepiantis savo meilės bliuzui, atskleidė, jog būsimoji plokštelė bus įrašyta būtent šiuo stiliumi.

Naujas ( jau 8-asis) „Fink” albumas vadinsis  „Fink’s Sunday Night Blues Club”. Nors muzikos parduotuves jis pasieks kovo mėnesį, jau po kelių savaičių grupė pristatys pirmąjį kūrinį. Beje, būsimo albumo dainos bus pristatinėjamos sekmadieniais ir jas bus galima iki pat albumo oficialaus pasirodymo atsisiųsti nemokamai.

Balandžio ir gegužės mėnesiais „Fink” surengs 10 koncertų. Ir tai bus vieninteliai pasirodymai, kuriuose Finas gros bliuzą ir pristatys savo aštuntąjį albumą muziką. Paklaustas, ar šiuose koncertuose bus galima išgirsti senos jo kūrybos, specialiai portalui manoMUZIKA atlikėjas teigė, jog jis ketina sukurti naujas (bliuzines) kūrinių „Wheels” ir „Hard Believer” versijas.

„Tačiau šiuose koncertuose svarbiausia bus bliuzas. Jį atliksiu su visiškai nauja grupe, naujais muzikantais. Šįkart koncertams pasirinkome tik bliuzo ir džiazo arenas ir klubus”, – manoMUZIKAI sakė Finas.

Taigi, „Fink” mylėtojai turėtų suskubti ir susiplanuoti, nes bliuzą grojantį Finką pamatyti galite vienintelį kartą.

Interviu su „Fink” lyderiu Finu Greenallu po jo pasirodymo Vilniuje skaitykite ČIA.

Balandžio 7 – Cully Jazz Festivalis, Šveicarija
Balandžio 29 – Rhythm & Blues Festival @ Oosterpoort, Groningenas, Olandija
Balandžio 30 – North Sea Jazz Club, Amsterdamas
Gegužės 2 – Jazz Café, Londonas
Gegužės 3  – Le Café de la Danse, Paryžius   

Gegužės 4 – Het Depot, Leuvenas, Belgija
Gegužės 6 – X-Jazz Festival, Berlynas
Gegužės 7  – Jazzhaus, Freiburgas, Vokietija
Gegužės 8 – Moods, Ciurichas
Gegužės 9 – Savoy Teatras, Duseldorfas, Vokietija

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *