Spotify JAV Prezidentui B. Obamai siūlo darbą

barack-obama

Barack Obama

Muzikos klausymosi internetu platforma „Spotify” kadenciją baigiančiam JAV Prezidentui Barackui Obamai siūlo darbą – dvi kadencijas galingiausiai pasaulio valstybei vadovavusiam lyderiui siūloma „grojaraščių Prezidento” pozicija. Taip kompanija sureagavo į neseniai Prezidento pasakytus žodžius, kad po to, kai jam teks palikti Baltuosius rūmus, jis tikisi gauti darbą „Spotify”.

Nepaisant to, kad į B. Obamos pasvarstymus daugelis pažiūrėjo su šypsena, „Spotify” nutarė imtis veiksmų. Savo oficialiame tinklalapyje jie netgi paskelbė ieškantys „grojaraščių Prezidento” ir specialiai šiai pozicijai sukūrė reikalavimus. Tarp reikalavimų, kuriuos turi atitikti kandidatas, yra paminėta, pavyzdžiui, tai, kad šią poziciją gali užimti žmogus, kuris ne mažiau nei 8 metus vadovavo didžiai šaliai. Ieškomas kandidatas privalo būti draugiškas, šiltas ir turi turėti Nobelio apdovanojimą. Be to, pageidautina, kad darbą norintis gauti žmogus turėtų gerus kontaktus su muzikantais. Jeigu Kendrickas Lamaras bus grojęs per pretendento gimtadienį – tai, pasak „Spotify” būtų didelis privalumas (L.Z. – K. Lamaras grojo per B. Obamos 55 gimtadienį, o JAV vadovas reperį yra pavadinęs savo mėgstamiausiu atlikėju).

JAV vadovas Barackas Obama yra aktyvus „Spotify” vartotojas ir nuo 2015 metų dalinasi savo mėgstamais grojaraščiais šioje platformoje. Tai matydami kompanijos vadovai pabrėžė, kad norintis tapti grojaračių prezidentu asmuo turėtų būti gerai susipažinęs su grojaraščių formavimo galimybėmis bei mokėti juos kurti.

BBC informuoja, kad Švedijos ambasadoriaus JAV žmona Natalia Brzezinski prasitarė, jog praėjusią savaitę jos vyras susitiko su Prezidentu. Susitikime B. Obama prasitarė vis dar laukiantis darbo pasiūlymo iš „Spotify”, nes „jis žino, kad visi mėgsta jo grojaraščius”

Visą „Spotify” skelbimą „Grojaraščių prezidentui” galite rasti ČIA.

Beje, „Spotify” vadovas Danielis Ekas savo Twitter paskyroje pats kreipėsi į JAV vadovą ir pasiūlė jam prisijungti prie kolektyvo.

daniel-ek

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *