Rag’N’Bone Man debiutinis albumas muša rekordus Didžiojoje Britanijoje

ragnbone

Rag’n’Bone Man

Praėjusią savaitę „UK TOP 40” viršūnėje debiutavęs Rag’N’Bone Man pirmasis albumas „Human”, panašu, ir toliau išliks perkamiausiu Didžiojoje Britanijoje. Negana to, atlikėjas, kurio tikrasis vardas Rory Grahamas, jau dabar gali pasigirti rimtais pasiekimais Jungtinėje Karalystėje.

Pasak oficialios Jungtinės Karalystės topų agentūros, Rag’N’Bone Man tapo greičiausiai debiutinį albumą pardavusiu vyru atlikėju per visą pastarąjį dešimtmetį. Tik trims atlikėjams pavyko savo debiutinio albumo parduoti daugiau. 2010-aisiais tai padarė „One Direction” su albumu „Up All Night” (jo buvo parduota 139 tūkst. kopijų), po metų – Rebecca Ferguson su debiutiniu LP „Heaven” (128 tūkst.) ir Noel Gallagher’s High Flying Birds (123 tūkst).

„Human” taip pat tapo ir greičiausiai parduodamu albumu per pastaruosius 12 mėnesių (nuo paskutinio Davido Bowie įrašo „Blackstar” nė vienam atlikėjui nėra pavykę parduoti daugiau kopijų).

Kad šie metai gali tapti Rag’N’Bone Man metais leidžia tikėtis ir faktas, kad Brit Awards ceremonijoje šis atlikėjas atsiims „Kritikų pasirinkimo” statulėlę.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *