A. Mamontovas nusprendė prikelti vieną populiariausių visų laikų grupės „Foje” dainų

Mamontovas_Nuotr. Rytis Šeškaitis

A. Mamontovas (nuotr. R. Šeškaitis)

Savo penkiasdešimtmečio koncertui besiruošiantis Andrius Mamontovas naujam gyvenimui prikelia legendinę grupės „Foje” dainą „Kitoks pasaulis”. Vienas pirmųjų, daugiau kaip prieš 30 metų sukurtų atlikėjo kūrinių, su kuriuo, beje buvo pradedamas „Foje” atsisveikinimo turas „Vilnius-Kaunas-Klaipėda”, įgaus naują muzikinį rūbą ir bus įtrauktas į Airijos režisieriaus Shane Europa trumpo metro filmą „The Trap”.

Pranešime spaudai teigiama, kad mistinė juosta pasakoja skaudžius vienišos moters išgyvenimus.

Filme skambėsianti nauja legendinio, daugiau kaip prieš 30 m. parašyto kūrinio versija netrukus bus pristatyta ir Lietuvoje.

A. Mamontovo teigimu, jis jau seniai norėjo kūrinį „Kitoks pasaulis” įrašyti synth pop žanre, todėl šis filmas buvo gera paskata tai padaryti.

Dar 1985-aisiais parašyta kompozicija „Kitoks pasaulis” – itin mėgstama tiek grupės „Foje”, tiek ir solinės muzikanto kūrybos gerbėjų. Ši daina bus atlikta ir A. Mamontovo penkiasdešimtmečio pasirodyme gruodžio 17 d. Vilniaus „Siemens” arenoje. Koncerte, į kurį jau išpirkti beveik visi bilietai, skambės įsimintiniausi soliniai atlikėjo kūriniai ir grupės „Foje” gyvavimo metu sukurtos dainos.

Bilietų į šį koncertą ieškokite TIKETOJE.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *