Debiutiniame Jono Drėmos albume – neo soul, jazz, Daiva Starinkskaitė, „Cherry On Top” ir Ka Boukie

JAV populiarus neo soul muzikos subžanras savo pasekėjų Lietuvoje turi nedaug. Atlikėjus, savo kūryboje derinančius jazz, hip hop ir soul muzikos motyvus, tikriausiai galima suskaičiuoti ant pirštų. Visgi ir šioje Lietuvos muzikos scenoje yra šviesos. Praėjusią savaitę savo debiutinį trumpąjį albumą „Cabin In The Woods” pristatė muzikos prodiuseris Jonas Gliaudelis, šiame albume save vadinantis Jonu Drėma.

Muzikos rinkoje Jonas nėra naujokas ir kaip puikus būgnininkas yra žinomas profesionalaus džiazo scenoje.

Debiutinis Jono Drėmos albumas „Cabin In The Woods” – tai 6 jaukių kūrinių rinkinys, kuriame gausu šiltų džiazo muzikos garsų ir repo bei soul elementų, kuriais kelias dainas užpildo su nieko nesupainiojamas Daivos Starinskaitės (KEYMONO) vokalas ir „Cherry On Top” bei britų kūrėjo Ka Boukie indėlis.

„Cabin In The Woods” kūrėjų manoMUZIKAI atsiųstame laiške teigiama, kad albumas – tai vientisas muzikinis pasakojimas apie draugus, susirinkusius jaukiai pabūti mažame namelyje giliai miškuose, kur dega židinys bei yra šilta ir jauku.

O pats Jonas apie albumą kalba trumpai: „Rekomenduoju visų dainų klausytis iš eilės, tai padės geriau įsijausti į pasakojimą.”

Naująjį albumą jau galima klausytis per „Spotify” arba atsisiųsti iš „Bandcamp”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *