Deeper Upper – Pioneers

Lietuvos synth rock muzikos šviesulys, grupė „Deeper Upper„, pristato savo pirmąjį tekstinį lyric video klipą dainai „Pioneers”

Naujasis vaizdo klipas – nėra standartinis lyric video ir labiau primena pilną muzikinį video. Labiausiai tai yra dėl to, jog „Pioneers” dainos tekstas yra organiškai integruotas į filmuotą vaizdą, o ne tiesiog dėliojamas klipe kaip karaoke subtitrai.

Grupė pasakoja, jog klipas buvo filmuojamas dviejose lokacijose – tarpukario metu pastatytuose bunkeriuose bei viename iš lietaus nuotekų kolektorių, Vilniuje.

„Kol išrinkome tikslias filmavimo vietas ir surepetavome visą veiksmą, teko nemažai palandžioti baugiais požeminiais urvais. O filmavimo pabaigą vainikavo netikėtas aktoriaus Povilo įsmukimas į ledinį Neries vandenį”, – sako grupės nariai.

Deeper Upper” kolektyvas teigia, jog daina „Pioneers” yra įkvėpta mokslinės fantastikos filmų, kalbančių apie Žemės pražūtį ir naujos planetos paieškas, o didžiausiu įkvėpimu įvardija Christopher Nolan filmą „Interstellar”.

Pristatę naują klipą „Deeper Upper” jau netrukus žada pasidalinti naujienomis apie savo artimiausius koncertinius planus. O jų, neslėpsime, laukiame jau seniai.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *