Į Lietuvą sugrįžta SOHN

SOHN

SOHN

Prieš kelerius metus Vilniuje koncertavęs britas SOHN sugrįžta į Lietuvą. Metų pradžioje savo antrą studijinį albumą išleidęs atlikėjas lapkričio pradžioje menų fabrike „LOFTAS” surengs dar vieną savo pasirodymą.

Šiuo metu Los Andžele gyvenantis atlikėjas, kurio tikrasis vardas yra Christopheris Michaelas Tayloras, sostinėje mūsų šalies publikai pristatys savo studijinį albumą „Rennen”. Antrasis SOHN diskas pasirodė praėjus kiek daugiau nei dviems metams nuo debiutinės plokštelės „Tremors” išleidimo.

Sausio 13 dieną pasirodžiusiam brito albumui gerų žodžių negailėjo nei melomanai, nei muzikos kritikai. „Sunday Times” plokštelę pavadino užburiančiu darbu, o Anglijos muzikos žurnalo „Q” apžvalgininkai jam prilipdė „neįtikėtinai jaudinančio” etiketę.

Kad gerų žodžių negailintys melomanai yra teisūs, įsitikinti nesunku – pakanka išgirsti keturis pirmuosius albumo singlus „Conrad”, „Signal”, „Rennen” ir „Hard Liquor”. Plokštelei reikšmės ir svorio priduoda dar ir faktas, kad „Rennen”, kaip ir pirmąjį SOHN albumą „Tremors”, išleido leidybinė kompanija „4AD„, po savo sparnu priglaudusi tokias grupes kaip „Bon Iver”, „The National” ar „Daughter”.

Tie, kurie matė „SOHN” prieš porą metų Vilniuje, žino kokios muzikinės ekstazės galima laukti iš jo pasirodymo. Na o tie, kurie nebuvo – turės dar vieną išskirtinę progą patirti tai, ko nepatirs jokiame kitame koncerte.

„SOHN” lapkritį koncertuos Vilniuje ir tai yra nuostabi žinia, priverčianti be baimės laukti rudens.

Informacija apie bilietus – jau netrukus.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *