Tarptautiniame grupių konkurse Novus – lemiamų muzikinių kovų metas

Novus

Novus

Visiems, neabejingiems naujai, kokybiškai, o kartais ir dar visai negirdėtai, bet jūsų dėmesio vertai muzikai, portalas manoMUZIKA turi gerų žinių,

Šiandien (gegužės 16 d.) menų fabrike „Loftas” prasideda Baltijos šalių grupių konkurso „Novus” pusfinalis. Konkurse, kuriame dalyvavo dvidešimt trys grupės iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos, liko 11 kolektyvų, kovosiančių dėl „Geriausio” titulo.

Šį antradienį dėl galimybės patekti į finalą kausis lietuviai „Cosmic Apple“, „MaNNazz“, „Noyus“, „Hill Top Sheep“ ir latviai „Ezeri“.

Muzikos inkubatoriaus „Novus“ pabaigoje iš visų konkurse dalyvavusių grupių bus išrinkta viena geriausia. Jai atiteks ne tik galimybė įrašyti savo kūrinius profesionalioje įrašų studijoje, video klipo filmavimas, profesionalios fotosesijos, bet ir pasirodymas miesto festivalyje „Loftas Fest“. Įdomiausios grupės bus kviečiamos apšildyti „Lofte“ pasirodysiančias muzikos žvaigždes, taip turės galimybę groti Palangos LRT Opus scenoje „I love Palanga“ vasaros sesijoje ir „Vasaros terasoje“ Vilniuje.

Visi „Novus“ renginiai yra nemokami.

Susitikime šiandien LOFTE!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *