Tvin Pykso miestelio kūrėjai praskleidžia muzikinę uždangą: pristatyta dalis naujo garso takelio muzikos

Jau šį mėnesį startuos bene laukiamiausias kinomanų serialas – kultinės juostos „Tvin Pykso miestelis” tęsinys. Legendinis Davido Lyncho filmas, kuris visą pasaulį žavi ne tik savo estetika, įtampa bei konceptualumu, bet ir nuostabia Angelo Badalamenti muzika, į ekranus grįžta po 25 metų.

Vakar oficialioje serialo svetainėje buvo pristatyta daina, kurią sukūrė ne Angelo Badalamenti, bet kuri taip pat skambės itin laukiamoje juostoje. Tai Johny Jewel kūrinys „Insomnia”. Na, vadinti šį garsų rinkinį kūriniu gal ir nelabai apsiverčia liežuvis, tačiau akivaizdu, kad ši kraupiai skambanti kompozicija tikrai tiks Davido Lyncho juostai.

Beje, „Insomnia” nėra vienintėlė kompozicija iš naujausio Johny Jewel albumo, pateksianti į „Tvin Pykso miestelio” tęsinį. Dainos „Missing Pages”, „Strobe Lights”, „Slow Dreams”, „Motel”, „Between Worlds” ir „The Flame” taip pat įtrauktos į filmo garso takelį. Šiuos kūrinius, kaip ir aukščiau esantį „Insomnia”, galite išgirsti ką tik išleistame Johny Jewel albume „Windswept”. Jis – apačioje.

Dar žemiau – įspūdingas video, kuriame kompozitorius Angelo Badalamenti pasakoja, kaip sukūrė pagrindinį kino juostos muzikinį motyvą.

Naujas „Tvin Pykso miestelio” sezonas prasidės gegužės 21 dieną.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *