Naujausioje Twin Peakso serijoje finalinę dainą atliko Moby ir Malholando kelio žvaigždė

Davidas Lynchas ir toliau kala taip, kad maža nepasirodys. Šiuo metu transliuojamame kultinio serialo „Twin Peaks” tęsinyje muzikai paliekama itin daug vietos. Kiekvieno epizodo pabaiga skiriama kūriniui, kuris atliekamas legendinėje Tvin Pykso užeigoje. Čia jau spėjo pasirodyti tokios grupės kaip „Nine Inch Nails„, Hudson Mohawke ar „Chromatics”.

Praėjusią naktį buvo parodytas dešimtasis serialo tęsinio epizodas. Jo finišo tiesiąją kirto atlikėja, kurią pasaulis pažino ir įsimylėjo to paties režisieriaus pilno metro 2001-ųjų metų juostoje „Malholando kelias”. Tąkart mistinėje scenoje buvo atlikta rauda „Llorando”. Šįkart dainininkė sugrįžo su dar viena rauda, kuri, tiesą sakant, D. Lyncho gerbėjų širdis turėjo suvirpinti ne ką mažiau.

Lotynų amerikos atlikėja Rebekah Del Rio epizodą užbaigė lyriška, itin liūdna ir labai melodinga kompozicija „No Stars”. Tai dar vienas pasakiškas kūrinys, papuošiantis ir taip jau nepakartojama kultinio serialo garso takelį. Beje, ant scenos kartu su Rebekah užlipo ir Moby.

Beje, jeigu netyčia dar nepradėjote žiūrėti naujųjų „Tvin Pykso miestelio” serijų – nedelskite. Neįtikėtiną ir taip neįtikėtino serialo tęsinį (sugrįžusio į ekranus po ketvirčio amžiaus pertraukos) legaliai galite žiūrėti per VIAPLAY.

Viršuje – minėtas kūrinys. Apačioje – pasakiškas Rebekah Del Rio debiutas D. Lyncho filme „Malholando kelias” prieš 16 metų.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *