Švelnusis lyrikas Bruno Major pristato savo debiutinį albumą (perklausykite)

A Song For Every Moon

Albumo viršelis

Jeigu norite romantikos, ramybės, polėkio, įkvėpimo, sentimentų ir visų kitų šiltų dalykų, kurie „sutilptų” po vienu stogu, manoMUZIKA turi jums neįtikėtiną pasiūlymą. Ir to pasiūlymo vardas – Bruno Major.

Neapsigaukite, šis vardas neturi nieko bendro nei su Bruno Mars, nei su Major Lazer. Priešingai, tiek muzikos, tiek tesktų, tiek ir žanro prasme tai visiškai nepanašūs atlik4jai.

Bruno Major muzika – itin trapi, melodinga ir intymi. Galbūt tai ir buvo viena iš priežasčių, dėl kurių šis Šiaurės Londono gyventojas pastaruosius metus išleisdavo savo naują dainą kiekvienos pilnaties metu. Ne veltui Bruno savo Spotify paskyroje netgi buvo sukūręs grojarašį „A Song For Every Moon”, kurį nuolat papildydavo nauja daina.

Praėjo beveik metai ir savo miegamajame kurtas dainas jis pavertė nuostabiu 12 dainų albumu (kuris, beje, vadinasi taip, kaip ir ilgai kauptas jo playlistas). Švelnūs pop/elektronikos garsai neturėtų palikti abejingo nei vieno – nei tų, kurie mėgsta laiką leisti romantiškoje žvakių švesoje, nei tų, kurie ciniškai stebėdami aplinką teigia, kad pop muzika išsisėmė ir ten nebeliko nieko gražaus.

Šį savaitgalį Bruno Major debiutinį albumą suksime ne vieną kartą. To linkime ir jums:)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *