Trakuose koncertuos Norvegijos super grupė A-ha

A-ha

grupė A-ha

Neseniai išleidusi savo nuostabų akustinį „MTV unplugged” albumą, Norvegijos grupė „A-ha“ paskelbė apie ateinančios vasaros planus. Turime progą džiaugtis, nes juose – ir Lietuvos vardas.

Mortenas Harketas ir kompanija atvyksta į Trakus. Jų pasirodymas senojoje šalies sostinėje įvyks liepos 16 dieną. Apie tai prieš valandą grupė paskelbė savo oficialioje svetainėje.

Kolektyvas „A-ha”, savo vasaros koncertų ture, kuris yra pavadintas „Electric Summer”, koncertuos su papildomų muzikantų grupe. Grupės pasirodymą Trakuose galės pamatyti viso labo 3 tūkst. žmonių.

Tokių hitų „Take On Me”, „Stay On These Roads”, „The Sun Always Shines On TV” ar „Velvet” kūrėjai su keliomis pertraukomis gyvuoja nuo 1982-ųjų. Jie yra išleidę 10 studijinių albumų. Paskutinis studijinis įrašas (plokštelė „Cast In Steel”) po šešerių metų pertraukos pasirodė 2015-aisiais.

Prieš mėnesį „A-ha” į muzikos parduotuves pristatė nuostabų akustinį MTV Unplugged albumą. Tai buvo šių metų birželį Norvegijai priklausančioje nedidelėje Giskės saloje įrašytas paslaptingas koncertas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *