Grupę „Balthazar“ palieka viena jos įkūrėjų

balthazar

Populiari ir ne kartą Lietuvoje koncertavusi belgų grupė „Balthazar“ savo „Facebook“ paskyroje pasidalino naujienomis iš fronto – grupę paliko viena jos įkūrėjų, smuiku grojanti Patricia Vanneste.

Prieš pusantrų metų, kuomet „balthazarai“ baigė albumo „Thin Walls“ pristatymo turą ir paskelbė apie trumpą kūrybinę pertrauką, jos nariai užsiėmė asmeniniais projektais: pernai solinius albumus išleido grupės dainininkai Maarten Devoldere (Warhaus) ir Jinte Deprez (J. Bernardt). Įvairios  muzikinės veiklos turėjo ir vienintelė mergina grupėje, P. Vanneste. Ir ši veikla jai patiko – su „Balthazar“ jau kurį laiką ji jautėsi trypčiojanti vietoje, ją vargino ilgi grupės koncertiniai turai. Kol galiausiai ji apsisprendė paliekanti grupę, kurią būdama 18-os, 2004-aisiais įkūrė kartu su M. Devoldere ir J. Deprez.

Tačiau šios nelinksmos naujienos anaiptol nereiškia grupės iširimo – likę nariai paskelbė dirbantys prie ketvirtojo grupės albumo. Jame jau nebeskambės P. Vanneste smuikas, o koks bus jo skambesys – tikimės išgirsti jau netrukus.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *