Dėl Čempionų lygos finalo populiari Liverpulio grupė atšaukė savo koncertą

Liverpool

Liverpool FC

Faktu, kad futbolas – populiariausias sportas visame pasaulyje, abejoti tikrai negalime. Lygiai taip pat negalime abejoti ir faktu, kad britai dėl savo mylimos komandos pasirodymo yra pasiruošę padaryti praktiškai bet ką.

Jeigu tuo abejojo, pavyzdžiui, Liverpulio grupės „Echo and the Bunnymen” gerbėjai, praėjusią savaitę šias abejones ir jie turėjo palaidoti kažkur labai labai giliai.

Daugiau kaip prieš 40 metų susikūręs kolektyvas jau seniai neslepia meilės pagrindinei savo gimtojo miesto komandai. Liverpulio vienuolikei šis sezonas – iš tiesų labai sėkmingas. Prieš sezoną įsigiję geriausiu Premierlygoje pripažintą Egipto futbolininką Mohamedą Salah, Jurgeno Kloppo auklėtiniai savo kišenėje jau turi kelialapį į kito sezono Čempionų lygą – elitinį senojo žemyno futbolo klubų turnyrą. Negana to, šiemet puikiai rungtyniaujantys Liverpulio fubtolininkai, pusfinalyje įveikę Romos ekipą, pateko į šių metų Čempionų lygos finalą, kuriame gegužės 26 dieną žais prieš Madrido Real komandą.

Būtent gegužės 26 dieną 13 albumų išleidęs britų kolektyvas turėjo koncertuoti Birmingame. Tačiau Liverpulio penketas nusprendė perkelti turėjusį įvykti koncertą idant galėtų stebėti savo futbolo dievų finalines rungtynes. Iššaukę milžiniškas diskusijas ir sukėlę didžiulį pasipiktinimą gerbėjų gretose, grupės nariai oficialioje „Echo and the Bunnymen” paskyroje prisipažino, negalėsiantys koncertuoti tada, kai jų mėgstama komanda žais svarbiausias sezono rungtynes, todėl koncertas įvyks po 3 dienų.

Nors Iano McCullocho ir kompanijos noras visai suprantamas ( 5 kartus Čempionų lygoje triumfavusi Liverpulio komanda paskutinį kartą tai darė viso labo prieš 13 metų), panašu, kad nemažai gerbėjų šio „Echo and the Bunnymen” žingsnio nepateisina.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *