Muzikos pasaulis gedi: patvirtinta Frightened Rabbit lyderio mirtis

Scott Hutchinson

Scott Hutchinson

Trečiadienį paskelbus apie Škotijos grupės „Frightened Rabbit” lyderio paieškas, nepraėjus nė dviem parom patvirtintos žinios apie jo mirtį. Penktadienį ryte Škotijos policija patvirtino radusi Scotto Hutchinso kūną.

„Visų, kas turi informacijos apie Scottą, labai prašome pranešti policijai. Labai dėl jo jaudinamės ir bijome, kad būdamas tokioje sudėtingoje būsenoje jis nepriimtų neteisingų sprendimų”, – dar trečiadienio vakare grupės paskyroje „Twitteryje” rašė „Frightened Rabbit” nariai.

Vos paskelbus apie Scotto Hutchinso mirtį, grupė savo Instagram paskyroje rašė: „Nėra žodžių, kuriais būtų galima apibūdinti didžiulį skausmą ir liūdesį, kurį išgyvename dėl Scotto mirties.  Guodžia tik tai, kad jis nustojo kentėti…Pasauliui jis paliko gerumo ir vilties palikimą. Už tai mes jį visada mylėsime ir prisiminsime”.

Nuo psichinių sutrikimų kentėjęs S. Hutchinsonas mirė sulaukęs 36 metų.

manoMUZIKOS itin mylima Škotijos grupė „Frightened Rabbit” šiemet būtų šventusi 15-ąjį gimtadienį. 2003-aisiais susikūręs kolektyvas išleido 5 studijinius albumus. Paskutinis „Painting Of A Panic Attack” pasirodė prieš 2 metus.

Mūsų meilė šiam kolektyvui prasidėjo dar 2010-aisiais. Tais metais „Frightened Rabbit” išleido albumą „The Winter of Mixed Drinks”, kuriame buvo galima rasti ir pasakišką baladę „Swim Until You Can’t See Land”. Išgirdę šią baladę taip grupės „Frightened Rabbit” iš savo meilės radaro ir nepaleidome.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *