Damon Albarn prasitarė, kodėl atsisakė įrašyti bendrą dainą su Prince

Vakar britų „Radio X” radijo laikos su Gordon Smart metu grupių „Blur” ir „Gorillaz” lyderis Damon Albarn pristatinėjo ir pasakojo apie naują „Gorillaz” albumą „The Now Now”.

Įdomiausia interviu detale visgi tapo ne albumas, o Damon Albarn prisiminimas apie tai, kodėl jis atsisakė dirbti kartu su kultiniu Prince.

Laidos metu Damon Albarn papasakojo, jog po vieno koncerto JAV, Mineapolyje, jį į studiją pasikvietė Prince ir pasiūlė kartu padirbėti. Nors Damon Albarn labai patinka Prince ir yra vienas iš jo įkvepėjų, užsispyręs britas kvietimo atsisakė… Dėl to, kad Prince neleido rūkyti jo studijoje.

Šiandien jau keletą metų rūkyti metęs Damon Alborn teigia, kad tuomet tikrai norėjo įrašinėti, bet negalėjo susitaikyti su mintimi, jog jam bus trukdoma iš džiaugsmo ir susijaudinimo užsirūkyti, todėl apsisprendė „nesusigadinti potencialiai gero laiko įrašinėjant bei nesusipykti su Prince”.

Jis pridėjo, jog tai tik vienas iš keletos atvejų, kurie kažkada galėjo jo muzikinę karjerą pakreipti visai kita linkme.

Pokalbio ištrauka – viršuje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *