„Music Sounds Better With You” 20-mečio proga atsikuria „Stardust”

Retas pasaulio gyventojas prieštarautų teiginiui, kad prancūzų projekto „Stardust” kūrinį „Music Sounds Better With You” galima vadinti šokių muzikos prekiniu ženklu. Šis užburiantis singlas atsirado anksčiau nei EDM – tais laikais, kai Ibiza išties buvo „gero vaibo” rojus.

Tai įvyko prieš 20 metų – 1998-aisiais, kai TIK ŠĮ VIENINTELĮ kūrinį išleidęs paryžiečių trio „Stardust”, susidedantis iš Thomas Bangalter, Alan Braxe bei vokalo partiją atlikusio Benjamin Diamond, vienos improvizacijos metu atrado pasitenkinimo, atsipalaidavimo ir meilės gyvenimui formulę.

Iš kultinės soul muzikos atlikėjos Chaka Khan dainos „Fate” pasiskolinę gitaros partiją, jie ją įvyniojo į aiškų ritmą ir apipynė trumpais, bet prasmingais žodžiais:

Oooh, baby

I feel right, the music sounds better with you

Love might bring us back together

I feel so good.

Taip gimė bene didžiausias visų laikų šokių muzikos hitas „Music Sounds Better With You”, kuris šiemet bus išleistas iš naujo, tik truputį kitaip. Jo, beje, vis dar nėra „Spotify”.

Labai nenoriai su visuomene bendraujantys „Stardust” paskelbė, jog kaip tik šiuo metu studijoje dirba tiek nauja „Music Sounds Better With You” versija, tačiau kol kas nežino, kas iš to gausis. Visgi jie pažadėjo, jog šiemet pagaliau šis kūrinys pasieks ir „Spotify”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *