The Smashing Pumpkins – Solara

Legendinė Amerikos roko grupė „The Smashing Pumpkins“ numirusi ir prisikėlusi buvo net kelis sykius, nors jei apie tai paklaustumėm grupės de-facto lyderio ir sielos Billy Corgan’o, jis gal supyktų ir atšautų, kad numirę jie nebuvo niekada. Tam tikra prasme jis būtų teisus, tačiau dažnas grupės gerbėjas masto kitaip. Nors metams bėgant „The Smashing Pumpkins“ sąstatas keitėsi, o pirmuoju (ir gana despotišku) smuiku grupėje visada grojo Billy Corgan, dažnam fanui tikrieji „The Smashing Pumpkins“ visada išliks ne tik Billy, bet ir gitaristai James Iha ir Jeff Schroeder, bei būgnininkas Jimmy Chamberlin. Šie muzikantai, lydėję Billy Corgan’ą ankstyvuoju grupės gyvavimo etapu, laikui bėgant „moliūgus“ dėl vienų ar kitų priežasčių paliko.

Šiandien – džiugi diena tikrųjų, senųjų „The Smashing Pumpkins“ gerbėjams. Prieš porą valandų savo Facebook paskyroje grupė pasidalino naujuoju kūriniu „Solara“. Tai – pirmasis naujas kūrinys, kuriame po 18 metų pertraukos su Billy Corgan’u groja ir senieji bendražygiai James Iha, Jeff Schroeder ir Jimmy Chamberlin.

Iki pilnos laimės ir pilno, senojo „moliūgų“ sąstato trūksta tik bosistės D’arcy Wretzky!

Kūrinį „Solara“ grupė įrašė Malibu, Kalifornijos valstijoje esančioje garso įrašų studijoje „Shangri La“. Prodiuseris – Rick Rubin.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *