manoATRADIMAS: Riley Pearce

Kartais būna taip, kad tam tikri atlikėjai vis papuola į mūsų akiratį. Taip nutiko ir šį kartą. Šio australo muzika pirmą kartą manoMUZIKOJE nuskambėjo dar 2017 metų rugsėjo mėnesį, kai kvietėme išgirsti jo dainą “Misplaced”. Vėliau jis mus vis iš naujo užkabindavo, tačiau neteko su juo susipažinti iš arčiau. Skubame taisyti šią klaidą ir pristatome atlikėją iš tolimosios Australijos – Riley Pearce.

Būdamas vaikas Riley Pearce išmoko groti gitara sekdamas savo dievukus per televizorių. Nuo kuklios pradžios, kurią sekė pasirodymai Perth mieste įvairiuose nemokamuose renginiuose Riley Pearce užaugo ir dabar rengia koncertinius turus ne tik po gimtąją Australiją, bet ir Europos šalyse.

Jo, kaip muzikanto atspirties tašką galima laikyti singlą „Brave”, kuris pasiekė daugiau kaip 12 milijonų perklausų muzikinėje platformoje „Spotify”.

Riley koncertiniuose turuose palaikė tokias grupes ir atlikėjus, kaip „Lifehouse”, Lord Huron, Tash Sultana, Lucy Rose ir Kim Churchill. 2017 metais jis laimėjo „WA Music Folk Song” apdovanojimą, taip pat jo muzika buvo panaudota amerikiečių televizijos serialuose „Shameless” ir „Shadowhunters”.

Riley Pearce muziką įkvepia „The Jezabels”, „Bon Iver”, Ben Howard, Angus Stone, Lord Huron muzika. Rugpjūčio 3 d. atlikėjas išleido naują EP „Eastbound” į kurį įtraukti singlai „Misplaced”, „Elephants” ir „If I Knew”. Kviečiame pasiklausyti ir galbūt atrasti naują savo mėgstamiausią atlikėją.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *