G&G Sindikato odė Vilniui – naujoje dainoje „Mieste, kurio negaliu nemylėt” –

Lietuvos muzikos senbūviai, hip-hopo korifėjai „G&G Sindikatas” pristato naują dainą „Mieste, kurio negaliu nemylėt”. Vilniaus grupė, ne kartą viešai deklaravusi meilę savo gimtajam miestui Vilniui, šįkart nusprendė sukurti jo himną.

„Pirminė dainos idėja atsirado važinėjant kartu su šeima dviračiu po Vilnių. Labai dažnai mes įsisukam į darbų rutiną ir nepastebime, kokio grožio ir gėrio mieste gyvename. Įsiveliame į smulkius ginčus apie stadioną, metro, vamzdį, draudimus ir nepastebėjome svarbiausio – kaip mūsų miestas (nebūtinai Vilnius) tapo tikru europietišku, architektūrine, infrastruktūros ir žmonių prasme miestu. Tai miestas, kuriame daug gražiu ir laimingų žmoniu. Tereikia truputi stabtelėti ir apsidairyti, pakelta galva nuo savo smartfono ir pamatyti”, – manoMUZIKAI sakė šiuo metu atostogaujantis grupės narys Kastytis Sarnickas – Kastetas.

„O šiaip, jei paprastai, tai nieko negalim padaryti – mylime mes savo miestą, kad ir kas benutiktų. Todėl labai norėjome jam kažką gražaus pasakyti”, pridūrė jis.

Jau liepos 10 dieną Svarą, Kastetą, Donciavą ir DJ Mamanią galėsite išvysti vasaros terasoje – koncerte, pavadintame kaip ir naujasis singlas – „Mieste, kurio negali nemylėt”. Bilietų į šį renginį ieškokite ČIA.

manoMUZIKA primena, kad pernai išleistas „G&G Sindikato” albumas „99” pateko į geriausių 2018 metų manoMUZIKOS penkiolikos albumų sąrašą.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *