„YouTube Music“ ateina į Lietuvą

yt musicGeriausia šiandienos naujiena – „YouTube Music“ platforma ateina į Lietuvą. Ne rytoj ar po metų – visi Lietuvos melomanai jau nuo šiandien gali mėgautis „YouTube Music“ privalumais.

Kuo ši platforma skiriasi nuo mums jau mums pažįstamų? Na, tie, kurie bent kartą yra įsijungę „Youtube“ (tikime, kad visi…), galėtų lengvai išvardinti jos privalumus ir trūkumus. Kone didžiausias – „Youtube“ klipų neįmanoma klausytis fone. Šią problemą išsprendžia „Youtube Music“. Tiesa, paketas, leisiantis mėgautis muzika fone, yra mokamas. Su šiuo paketu galima net parsisiųsti patikusius kūrinius. Na ir, žinoma, jame nebeliks reklamų.

Žinoma, tai ne viskas. „Youtube Music“ siūlo asmeninės rekomendacijas, grojaraščius, muzikinius klipus, gyvus muzikantų pasirodymus, žodžiu, ten rasite viską dėl ko „Youtube“ egzistuoja jau daugybę metų.

Tiek nemokama, tiek mokama „Youtube Music“ versija Lietuvos gyventojams yra prieinama jau nuo šiandien. „YouTube Music“ programėlę galima parsisiųsti iš „Google Play Store“ ar „App Store“. Internetinė jos versija yra pasiekiama adresu music.youtube.com.

Skaityti daugiau: https://madeinvilnius.lt/naujienos/youtube-music-pradeda-veikti-lietuvoje/ .

yt premium

 

 

Komentaras apie “„YouTube Music“ ateina į Lietuvą

  1. Nesuk galvos says:

    O kuo tai yra geriau už spotify?

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *