40-metį švenčiantis „Arcade Fire” lyderis prabilo apie naują grupės albumą

Arcade Fire

Arcade Fire

Vakar „Arcade Fire“ lyderis Winas Butleris atšventė savo 40-ąjį gimtadienį.Tačiau užuot leidęsis į egzistencinius apmąstymus, W. Butleris pagaliau prabilo apie naują grupės albumą. Pasak jo, nepaisant to, kad grupė gyvena karantine, jie visi kūrė naują muziką, kuri „neišvengiamai susijusi su tuo, kas vyksta pasaulyje šiuo metu”

Ranka rašytą laišką (apačioje) muzikantas paskelbė savo instagram paskyroje. Jame atlikėjas ne tik kviečia savo gerbėjus ir bičiulius elgtis saugiai, ber ir pasakoja apie naują kūrybą, kurią drauge su žmona (ir grupės drauge) Régine Chassagne kūrė prieš karantiną. Beje, W. Butleris priduria, kad „nors albumas vis dar įrašinėjamas, neturėtume tikėtis, kad jis dienos šviesą pasieks labai greitai”.

„Drauge su Regine kūrėme kelerius metus. Su grupe įrašus pradėjome likus dar keliems mėnesiams iki COVID-19 pandemijos pradžios. Plaukiojome gausiame muzikinių temų vandenyne,  kuris yra susijęs su šiandienine situacija (ir turime netgi dainą, kurios pavadinimas „Age Of Anxiety” ir kurią sukūrėme prie metus). Turbūt nereikia nė sakyti, kad po to kūrybinis darbas dar labiau suaktyvėjo <….>. Tai vis dar dug iššūkių reikalaujantis procesas, tačiau šiuo metu jame yra gerokai daugiau prasmės. <…> Kai išgirsite mūsų naują muziką, suprasite ir sužinosite ką ir kaip dirbome karantino metu”, – laiške rašė W. Butleris
manoMUZIKA primena, kad paskutinis Kanados indie roko grupės „Arcade Fire” albumas „Everything Now” pasirodė 2017-aisiais. Prieš trejus metus pasirodęs įrašas buvo penkta studijinė plokštelė kolektyvo diskografijoje.

View this post on Instagram

A post shared by Arcade Fire (@arcadefire) on

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arcade Fire (@arcadefire) on

View this post on Instagram

A post shared by Arcade Fire (@arcadefire) on

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *